Op zoek naar museum?

museum
Welkom Museum Boijmans Van Beuningen.
20 verschillende adressen in Rotterdam. Tijdens Art Rotterdam Week van 5 t/m 9 februari. Internationale topstukken in Rotterdam. blijf op de hoogte. schrijf u hier in voor de nieuwsbrief. Het museum is vandaag open van 11 tot 17 uur. Boijmans Tour multimediatour Bekijk gratis op uw smartphone of huur een iPod. Dwaze Dingen Kijk en doe boekje kinderen en families doorlopend. Pak een stoeltje met iedere woensdag rondleidingen Wed 15 January. Boijmans Club kinderworkshop sculptuur maken kinderen en families Zondag 2 februari. Kunstluiers kinderen en families Zondag 2 februari. naar de complete kalender.
Museum voor modern realisme Museum MORE.
Van Carel Willink Charley Toorop Jan Mankes tot Pyke Koch. Vanaf 22 januari zijn ook Marlene Dumas en Carla Klein te zien! Museum MORE in Gorssel is het grootste museum voor Modern Realisme. MORE is een initiatief van Hans Melchers en toont een eeuw topkunst van grootmeesters zoals Carel Willink Jan Mankes Pyke Koch en Charley Toorop. Naast onze eigen collectie zijn er voortdurend wisselende tentoonstellingen die het oneindige spectrum van realistische kunst laten zien. Maak nu kennis met de magie van kunst! Meer over het museum. Van Carel Willink tot Charley Toorop. Klarinetconcert Johan van Hell.
Het Noordbrabants Museum Het Noordbrabants Museum.
Moderne en hedendaagse kunst. Van Jan Sluijters tot Studio Job. Volwassenen 12 Kinderen tot 18 jaar gratis Museumkaart gratis Vrienden gratis. Altijd op de hoogte blijven van wat er te zien is in het museum? Meld je aan voor de nieuwsbrief Social Media. Volg ons ook op Twitter of Facebook. Partners van Het Noordbrabants Museum.
Stedelijk Museum Amsterdam Stedelijk Museum Amsterdam.
Het Stedelijk Museum is een internationaal instituut in Amsterdam gewijd aan moderne en hedendaagse kunst en vormgeving Het Stedelijk Museum is een thuis voor kunst voor kunstenaars en een breed publiek waar artistieke productie en originaliteit worden gestimuleerd gepresenteerd verzameld beschermd en heroverwogen. Het Stedelijk Museum kent grote waarde toe aan de vindingrijkheid van kunstenaars en ontwerpers en werkt met hen samen in de productie en representatie van hun geschiedenis. Het museum is een pleitbezorger voor de vitale rol van kunstenaars kunst cultuur en culturele instituties in de samenleving. Voor het Stedelijk Museum is educatie een primaire opdracht die wordt vervuld door een divers publiek te bereiken actief te betrekken te inspireren en uit te dagen met de intentie om nieuwsgierigheid dialoog kritiek en zelfreflectie te stimuleren binnen én buiten zijn muren.
Home Museum Belvédère.
Een tafellezing van Theo de Feyter over zijn aquarellen en vele bezoeken aan Syrië. Gosse Koopmans tekent live in het Museumcafé een panorama van Museum Belvédère. Net verschenen naar aanleiding van het 125 jarig bestaan van Museum Belvédère Bekijk het maar! In deze aantrekkelijke en rijk geillustreerde uitgave worden diverse topstukken uit de collectie belicht. Er worden werken besproken van onder meer Willem van Althuis Gerrit Benner Boele Bregman Vilmos Huszár Christiaan Kuitwaard Jan Mankes Tames Oud Roger Raveel Krin Rinsema Martin Tissing Dora Tuynman Sjoerd de Vries Isabella Werkhoven en Hendrik Werkman.
Afrika museum Museum over mensen.
Drents Museum.
Nomadendynastie uit Binnen-Mongolië 907-1125. 23 april 2017 t/m 29 oktober 2017. 1 juli 2016 t/m 7 januari 2018. Het Grootste Poppenhuis van Nederland.
Home Museum Dr8888.
twee keer per week georganiseerde stadswandelingen. Museum 31 mei gesloten. Op woensdag 31 mei is het museum gesloten i.v.m. Vanaf 1 juni zijn we weer gewoon vanaf 11 uur geopend. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dit jaar viert Nederland 100 jaar De Stijl met het themajaar Mondriaan tot Dutch Design. Bekijk hier het programma van Museum Dr8888. Word nu Vriend van het museum!
Museum Meermanno Huis van het Boek.
Den Haag ZH 2514 AP. Museum Meermanno Huis van het boek vroeger Meermanno-Westreenianum is het oudste boekenmuseum ter wereld. Het is gevestigd in het voormalige woonhuis van de stichter van het museum Willem Hendrik Jacob baron van Westreenen van Tiellandt 1783-1848 aan de Prinsessegracht in Den Haag en richt zich op het geschreven en gedrukte boek in al zijn vormen in heden en verleden. De ontwikkeling van de vormgeving van zowel oude als moderne boeken staat daarbij centraal.
Museum Hilversum.
Alleen zelf kijken is nog leuker! Ben jij op zoek naar een inspirerende werkomgeving en wil je als vrijwilliger meebouwen aan het museum voor Fotografie Mediakunst? Doe mee en win! Doe mee aan het letterspel en win mooie prijzen. Klik op de afbeelding voor meer informatie. Onze webshop is live! Het nieuwe jaar goed beginnen? Met de kortingscode welkom krijg je de hele maand januari 10% korting. Wandel door Museum Hilversum en bekijk de tentoonstelling Ontmoetingen Langs de Yangtze een reis door China. Oops er is nog geen overzicht! Jeroen Oerlemans 1970 2016. 4 februari t/m 12 maart. 5 februari t/m 12 maart.
Stedelijk Museum Alkmaar Home.
65 CJP AlkmaarPas 6. van 23 september 2017 t/m 21 januari 2018 geldt er een toeslag van 300 op de entreeprijs. Jongeren t/m 18 jaar Vrienden van het museum Museumkaart ICOM Vereniging Rembrandt. Museumkaart kopen of verlengen. U kunt nu ook online uw Museumkaart bestellen of verlengen. Volg ons op social media. Stedelijk Museum Alkmaar / Webdesign 2016 RAADHUIS.com. Bezoekvoorwaarden Disclaimer Colofon Cookiebeleid Sitemap Pers. Verrassende tentoonstellingen en activiteiten voor jong en oud. Dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Gesloten op maandag Koningsdag 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag.
Dordrechts Museum Meer dan vijf eeuwen schilderkunst.
Behalve beroemd schilder was George Hendrik Breitner ook een fervent en succesvol fotograaf Te zien tot en met 10 mei 2015. Het Dordrechts Museum organiseert activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden. Ontdek het totaalaanbod van rondleidingen workshops masterclasses en meer! Een boeiend verhaal 6 april 2015. Holland op z'n mooist. Ontdek het voorjaar van de Haagse School 6 april 2015. Strijktro Sloveca 1400 uur. Muziek uit de 19de eeuw 24 mei 2015. Strijktrio Sloveca 1500 uur. Met leden van het Rotterdams Philharmonisch orkest 24 mei 2015. Holland op z'n mooist.

Contacteer ons