Resultaten voor museum amsterdam

museum amsterdam
Musea in Amsterdam.
Neem eens deel aan een van de workshops of artistieke stadswandelingen. Dit is overigens een aanrader voor leken én kunstkenners. Tijdelijk in het Hermitage Amsterdam. Dit museum waar je de grootste collectie schilderijen van Vincent van Gogh vindt behoort tot de drukstbezochte musea ter wereld. De vaste tentoonstelling leidt je op overzichtelijke chronologische wijze door de werken van Van Gogh van Nederland via Brussel en Parijs naar de Provence. Daarnaast kun je er werken bewonderen van Monet Gauguin Toulouse-Lautrec en andere tijdgenoten. Adres Paulus Potterstraat 7 Tijdelijk Amstel 51. Het pand op de Prinsengracht waar Anne Frank in de Tweede Wereldoorlog haar dagboek schreef huisvest sinds jaar en dag het Anne Frank Huis.
Instagram.
The must-see museum for modern and contemporary art and design in Amsterdam. Facebook.com/Stedelijk Twitter @Stedelijk
Hermitage Amsterdam.
Nieuws en informatie over de tentoonstellignen en faciliteiten van de Hermitage Amsterdam
Amsterdam Museum Amsterdam Museum.
Je bent morgen welkom vanaf 10.00 tot 17.00 op Kalverstraat 92. De community site van het Amsterdam Museum. Ontdek de parels van onze stad en blijf op de hoogte. Doe mee en deel je kennis! Wil je meer weten over. Geef je op voor de nieuwsbrief. Stadsmuseum en ontmoetingsplek van Amsterdam Amsterdam Museum. Stadsmuseum en ontmoetingsplek van Amsterdam Amsterdam Museum. Stadsmuseum en ontmoetingsplek van Amsterdam Amsterdam Museum.
Stedelijk Museum Amsterdam Stedelijk Museum Amsterdam.
Het Stedelijk Museum is een internationaal instituut in Amsterdam gewijd aan moderne en hedendaagse kunst en vormgeving Het Stedelijk Museum is een thuis voor kunst voor kunstenaars en een breed publiek waar artistieke productie en originaliteit worden gestimuleerd gepresenteerd verzameld beschermd en heroverwogen. Het Stedelijk Museum kent grote waarde toe aan de vindingrijkheid van kunstenaars en ontwerpers en werkt met hen samen in de productie en representatie van hun geschiedenis. Het museum is een pleitbezorger voor de vitale rol van kunstenaars kunst cultuur en culturele instituties in de samenleving. Voor het Stedelijk Museum is educatie een primaire opdracht die wordt vervuld door een divers publiek te bereiken actief te betrekken te inspireren en uit te dagen met de intentie om nieuwsgierigheid dialoog kritiek en zelfreflectie te stimuleren binnen én buiten zijn muren.
Amsterdam Tattoo Museum Amsterdam Tatoeages Piercings Boekwinkel Facebook.
Tatoeages Piercings Boekwinkel Kunst en amusement. Openbaar Annuleren Wijzigingen opslaan.
Het Scheepvaartmuseum Welkom.
Bienvenue sur le site du Musée Maritime National. S'il vous plaît cliquer sur votre lien de la langue pour des informations plus approfondies. 020 52 32 222. Vandaag open 0900 1700. schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dobberend op zee wachtend op land in zicht. Vandaag denken wij aan jullie. naar de maritieme kalender. Uranus 1952 van de NV Kustvaart Unie uit Groningen op weg van Vilvoorde België naar Sandarna Zweden met een lading. michiel de ruyter held in zicht.
Museum Het Rembrandthuis.
Rembrandts leven en werk. Titus aan zijn lezenaar. De anatomische les van Dr Nicolaes Tulp. Het Amsterdam van Rembrandt. Geschiedenis van het Rembrandthuis.
Tropenmuseum Ontmoet de culturen van de wereld.
Nu te zien Secret Love. Een hedendaagse kunsttentoonstelling over het taboe in China rondom lesbiennes homoseksuelen biseksuelen en transgenders. Research Center for Material Culture. Tropenmuseum Afrika Museum en Museum Volkenkunde presenteren het Research Center for Material Culture RCMC. Een instituut voor collectie gerelateerd wetenschappelijk onderzoek van internationaal topniveau. In de buurt Plantage Amsterdam. Het Tropenmuseum ligt in de Plantage The Cultural Garden of Amsterdam. Midden in het centrum biedt deze buurt alles wat je zoekt in een stad natuur én cultuur in een levendige aangename omgeving. Bezoek naast het Tropenmuseum ook andere culturele highlights die de buurt rijk is!
Lijst van musea in Amsterdam Wikipedia.
Ons Lieve Heer op Solder ook bekend als Museum Amstelkring. Paleis op de Dam. Persmuseum ondergebracht bij het IISG Oost. Pijpenkabinet Amsterdam Pipe Museum. Rijksmuseum Amsterdam op Schiphol. Rijksprentenkabinet gevestigd in het Rijksmuseum apart te bezoeken Zuid. Scheepvaartmuseum in s Lands Zeemagazijn. Museum Het Schip West. Sexmuseum de Venustempel Damrak. Stadsarchief Amsterdam in De Bazel. Stedelijk Museum Bureau Amsterdam SMBA. Tot Zover Nederlands Uitvaart Museum op De Nieuwe Ooster Oost. Medieval Torture Museum Damrak. Amsterdam Tulip Museum Tulpenmuseum. Vakbondsmuseum in de Burcht van Berlage opgeheven.
Best Western Museumhotel Amsterdam? Apollo Nederland.
Binnen een straal van 500 meter vindt u een selectie van beroemde bezienswaardigheden in Amsterdam zoals het Van Gogh Museum het Stedelijk Museum de Heineken Experience en natuurlijk het Rijksmuseum. Daarnaast kunt u heerlijk vertoeven in het Vondelpark het Leidseplein het Holland Casino en het Hard Rock Café. Tevens vindt u op loopafstand diverse uitgaansgelegenheden zoals De Melkweg Paradiso het Concertgebouw de Stadsschouwburg en het DeLaMar Theater. Vanuit het hotel loopt u direct de P.C. Hooftstraat in waar u winkels treft van de grote internationale modehuizen waaronder Chanel Gucci en Louis Vuitton.
Rijksmuseum Het museum van Nederland te Amsterdam.
Nu in het museum. Kinderen klas of groep. Zoeken in de collectie. New For Now The origin of fashion magazines. Maak je eigen Meesterwerk! Weet je het zeker?

Contacteer ons