Resultaten voor activiteiten amsterdam

activiteiten amsterdam
Leuke activiteiten in Amsterdam Nieuws VVC.
28 April 2017 2027. Op nog geen 40 kilometer afstand van Amsterdam begeeft ons activiteiten centrum. Op dit centrum kan je kiezen uit wel 150 indoor en outdoor activiteiten. Van super spectaculair tot leerzaam. Deze activiteiten zijn voor elke leeftijdsgroep geschikt. Activiteiten uitje in Amsterdam. Amsterdam Adventure bestaat uit 5 verschillende activiteiten. Je ontdekt deze stad via een leuke city trip met verschillende voertuigen. Drakenboot Tijdens deze activiteit vaar je met een Chinese drakenboot door de grachten van Amsterdam. Buggyrijden Maar voordat je gaat varen vertrek je eerst met de Buggys.
Activiteiten in Amsterdam 1001activiteiten.nl.
We hebben diverse soorten uitjes. Selecteer het soort uitje. Wat voor budget heb je? Selecteer budget per persoon. Meer dan 100 euro. Met hoeveel personen ga je? Selecteer het aantal personen. Meer dan 100 personen.
Activiteiten voor kinderen in Amsterdam Uit Met Kinderen vandaag over Pretparken Dierentuin Zwembad over entree toegang prijs Parken Actief Museum Hotel Speeltuin Voorstelling Bootverhuur Speeltuinen zwembaden een dagje uit of eropuit met kids over entree
Activiteiten voor kinderen tot 15 kilometer van Amsterdam. Happy Yoga Time Amsterdam 1 80 jaar Overig/Actief. Yoga voor jong en oud. Voor beginners is er de mogelijkheid van een proefles Voor kinderen hebben ze een speciaal programma ze verbeteren hun lichaams beheersing en worden zelfverzekerder. Blue Boat Company Amsterdam 2 99 jaar Rondvaart. In een luxe rondvaartboot die u meeneemt door de Amsterdamse grachten. Geniet van prachtige oude grachtenpanden de talloze bruggen de typische woonboten en natuurlijk het unieke stadsleven van Amsterdam. Body Worlds The Happiness Project Amsterdam 6 99 jaar Overig/Museum.
Amsterdam Dagje Amsterdam wat te doen Amsterdam weekendje overnachten tips stedentrip.
In zijn huis is zijn aanwezigheid nog goed voelbaar. Ontdek het zelf in het Rembrandthuis! Eindeloos Jumpen bij Jumpsquare Amsterdam. geopend elke dag geopend. AMSTERDAM NOORD-HOLLAND In Jumpsquare Amsterdam is de sky the limit. Speel een jumpend potje basketbal met vrienden maak sierlijke salto's en laat je vallen in een enorm luchtkussen. Een sportief dagje uit! Bewonder s werelds gekste vondsten. Tijdelijk tot 1000 korting. geopend elke dag geopend. AMSTERDAM NOORD-HOLLAND Het begon met de nieuwsgierige geest van Robert Ripley die over de hele wereld de gekste vondsten deed. Bekijk de wereld door zijn ogen in Ripley's Amsterdam. Een museum vol wonderlijke mensen dieren en spraakmakende records. Op avontuur in de filmwereld in EYE.
Activiteiten Amsterdam GetYourGuide.
Schakel Javascript in om van GetYourGuide gebruik te kunnen maken. 030 544 459 44. Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden. Deze activiteit draagt ons keurmerk! Uitzonderlijke klantenservice deskundige medewerkers en garantie op een geweldige tijd. Amsterdam 15-uur durende avondrondvaart. Zie Amsterdam op haar meest pittoreske moment tijdens een 15 uur durende avondrondvaart. Ontdek het oude centrum van de stad en vaar langs de Magere. Van mijn verlanglijst verwijderen. Populaire Activiteiten in Amsterdam. Er zijn geen tours gevonden die voldoen aan jouw criteria.
Activiteiten en events Ice Amsterdam.
Actief aan de slag met een activiteit van Bedrijfsuitje-amsterdam.nl.
We zullen hier voor een aangepaste. Actief teambuilden met 1 van de uitjes van Bedrijfsuitje-amsterdam.nl. Teambuilding kan in veel verschillende vormen worden beleefd. Original Tours Events Amsterdam BV biedt verschillende activiteiten aan om samen met uw collega's een leerzame maar vooral hele leuke dag te beleven. Bouw met uw team een vlot om een van de grachten van Amsterdam over te steken. We maken een speciale editie van Wie ben ik bedrijfseditie waarin uw bedrijf de hoofdrol speelt. Mag het wat spannender? Kies dan een CSI-spel waarbij u in teams op zoek gaat naar de koffer met geld. Natuurlijk is dat ook één van de mogelijkheden.
Groepsuitjes Amsterdam voor de laagte prijs! Mokum Events.
check Kies uit 350 groepsuitjes. tag De scherpste prijzen van Amsterdam. love Geprezen om service flexibiliteit. Kies uit 336 groepsuitjes in Amsterdam. Een gezellige groepsactiviteit in Amsterdam met uw vrienden? Met het hele kantoor een sportieve en uniek bedrijfsuitje in Amsterdam beleven? Heeft u misschien een vriend of vriendin die eerdaags het vrijgezellenbestaan vaarwel zegt? Bekijk dan eens de leuke spannende en ludieke arrangementen en groepsuitjes in Amsterdam. Voor unieke groepsactiviteit Amsterdam moet u bij ons zijn. Naast onze andere activiteiten kunnen wij uw speciale event op maat voor u organisere.
Zien doen in Amsterdam I amsterdam.
Op zoek naar een leuke activiteit maar geen zin om veel geld uit te geven? Bekijk hier onze tips voor gratis activiteiten in Amsterdam. Beste Instagram locaties in Amsterdam. Deel jij graag al je foto's van Amsterdam op Instagram? Bekijk onze favoriete plekken in de verschillende buurten van Amsterdam waar je gegarandeerd mee scoort op Instagram! Het beste van de zomer. Amsterdam is in de zomer natuurlijk het allerleukst. Festivals terrasjes parken overal kun je heerlijk van de zon genieten. Wij hebben hier tien redenen voor je opgesomd om in Amsterdam te blijven deze zomer! Verborgen parels van Amsterdam.
Activiteiten Dynamo.
bekijk het overzicht van onze activiteiten voor. 21.09.2015 Dag van de Mantelzorg in Oost. Zorgt u al langere tijd voor een familielid buur of vriend met een ziekte of beperking? Dan bent u mantelzorger. Dinsdag 10 november is er een verwendag voor mantelzorgers die wonen in Oost. 21.09.2015 Dynamo zet zich in bij vluchtelingenopvang. Dynamo is betrokken bij de opvang van vluchtelingen in Amsterdam Oost. 21.09.2015 Samen op stap breidt uit. 75e BoodschappenPlusBus van Nationaal Ouderenfonds start in Amsterdam. Woensdag 30 september feestelijke eerste rit van Samen op stap. 21.09.2015 Donaties vluchtelingenopvang Polderweg.
De leukste kinderactiviteiten en uitjes in Amsterdam Mamyloe.
Rondvaart door de grachten! Boek hier je tickets met 4 korting! Ontdek Amsterdam met de kids vanaf het water. Deze prachtige stad heeft zoveel bezienswaardigheden. Superleuk om al dit moois met een rondvaart te bekijken. Rondvaart door de grachten! Boek hier je tickets met 4 korting! Plan een route naar Rondvaart door de grachten! Boek hier je tickets met 4 korting! Spring dans en vertel in het Tropenmuseum. Even genoeg van Amsterdam en haar cultuur?
Evenementenagenda Vanaf 30 mei 2017 Evenementen in Amsterdam.
Maak een keuze Alle leeftijden Gehandicapten Jongeren Kinderen Ouderen Volwassenen. In deze agenda staan activiteiten en evenementen op het gebied van sport recreatie kunst en cultuur in Amsterdam. Veel activiteiten worden door externe organisaties geplaatst. De Gemeente Amsterdam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze evenementen. U kunt zelf een activiteit aanmelden via Evenement toevoegen. Tentoonstelling Daglicht in Architectuur in het Borneo Architectuur Centrum. 9 maart 2017 22 juni 2017. De dagen worden weer langer en dat viert de Stichting Living Daylights met de tentoonstelling Daglicht in Architectuur. Tentoonstelling Een Betere Stad. Amsterdam en het Algemeen Uitbreidingsplan. 1935 1958 2006 2017. 17 maart 2017 16 juli 2017. Tentoonstelling Een Betere Stad.

Contacteer ons