Meer resultaten voor tentoonstellingen den haag

tentoonstellingen den haag
Tentoonstellingen Heden.
Nu te zien Fotomuseum.
Stadhouderslaan 43 Den Haag. Geurige vooraf-momenten door Ivo van der Bent. Geurige vooraf-momenten door Ivo van der Bent. Stadhouderslaan 43 2517 HV Den Haag.
Tentoonstelling Nationaal Archief.
Den Haag donderdag 27 augustus 2015. Het Nationaal Archief organiseert in het kader van 200 jaar Koninkrijk van 28 augustus 2015 t/m 17 juli 2016 een tentoonstelling over koning Willem I. Gratis Blikvangers op Vaderdag. Den Haag maandag 15 juni 2015. Op zondag 21 juni Vaderdag mogen alle vaders gratis naar de fototentoonstelling Blikvangers in het Nationaal Archief. De eerste 75 vaders krijgen daarnaast een Blikvangersblik cadeau en maken kans op een ingelijste foto. Het Nationaal Archief presenteert fototentoonstelling Blikvangers. Den Haag donderdag 12 februari 2015.
Twaalf musea Museum Plus Bus.
Het museum organiseert gelijktijdig unieke tentoonstellingen van hedendaagse kunst. Huidige tentoonstelling t/m 25 september 2016. De verrassend veelzijdige collectie van het Gemeentemuseum bestaat uit moderne kunst kunstnijverheid mode en muziek. De meeste bekendheid geniet dit museum door de grootste verzameling Mondriaans ter wereld. Andere hoogtepunten uit de collectie zijn schilderijen van de Haagse School Picasso Kandinsky Van Gogh Monet Toorop Richter Immendorff en Baselitz. Het Gemeentemuseum huist in een prachtig gebouw ontworpen door architect H.P. Huidige tentoontselling t/m 15 januari 2017.
Nu te zien Gemeentemuseum.
Stadhouderslaan 41 2517 HV Den Haag.
Tentoonstellingen.
Koop uw tickets online. 2511 CS Den Haag. Blijf op de hoogte. Volg ons op social media. Let op Bij het gebruik van deze beelden is het vermelden van de juiste creditline verplicht.
Exposities in Den Haag.
Boeren avonturen op het land. 5 december 2015 13 maart 2016. 28 februari 2016 14 april 2016. 5 maart 2016 23 april 2016. Liefhertje en De Grote Witte Reus. If this is true. 10.000 km door Amerika op een motor.
Nu te zien GEM.
Museum voor actuele kunst. Open vandaag 12.00 18.00. 2517 HV Den Haag. Nu in het Gemeentemuseum.
Den Haag Atrium City Hall geeft ruimte aan idee├źn.
Dat doet zij op eigen initiatief maar ook externen kunnen een evenement of tentoonstelling in het Atrium Den Haag organiseren. Samen geeft Atrium City Hall zo een breed beeld van wat er zich afspeelt in Den Haag en ver daarbuiten. Atrium Den Haag een plek van vele transformaties. Als een architect een drukbezochte openbare ruimte kraakhelder wit ontwerpt kan het niet anders of het idee is dat de gebruikers van die ruimte er zelf kleur aan geven. Het Atrium in het stadhuis van Den Haag is een unieke locatie waarvan het stadsbestuur en de architect Richard Meier samen besloten dat het een actieve ontmoetingsplek zou worden. Open gastvrij en dynamisch. Dit idee komt nog steeds tot zijn recht.
Museum Meermanno Huis van het Boek.
Museum Den Haag kunst expositie Den Haag museum tentoonstelling.
Museum en kunstlocaties in Den Haag. Zuid-Holland Museum en kunstlocaties Den Haag. Dagje uit in Nederland. Capelle aan den IJssel. Krimpen aan den IJssel.
Gezichten van dementie Pulchri.
De geschilderde portretten en korte films trekken internationale aandacht. Het project is vanaf 12 maart t/m 3 april te zien in Pulchri Studio in Den Haag. Gezichten van dementie begon als postuum eerbetoon aan de moeder van Herman van Hoogdalem. Zij leed aan Alzheimer. Van Hoogdalem keerde jaren na haar dood terug naar het verzorgingshuis en portretteerde met instemming van de families mensen met dementie. Het resultaat zijn aquarellen van ruim 2 meter hoog. Wanders filmde de intieme verhalen erachter. Hij sprak met de partners en kinderen. Dat leverde een aantal korte films op bekijk hier de trailer. Tijdens de wording van het project begon ook de vader van Gijs Wanders te dementeren. Herman van Hoogdalen heeft hem onlangs geportretteerd.

Contacteer ons